Snö, snö, snö

Är helt otroligt mycket snö ute nu. Tänk att det har kommit så mycket. Vad kallt det var. Isabella och Filip vill alltid stanna och leka utmed vägen hem från sin dagmamma. Undrar hur det kommer bli när det ska smälta. När jag hade hämtat Isabella och Filip idag tog jag några bilder...


Ser ni lekplatsen som är helt täck med snö och leksakerna som nästan inte syns?


Så här ser det ut utanför vårt köksfönster.


Ja, ni ser nästan inte cykeln...


Tunnelbanan som inte fungerar


Jag har nu varit på så kallad "Stockholmsvecka" igen vilket innebär för oss som pluggar på distans att vara varje dag på universitetet i Stockholm.  Jag bor i Upplands-Bro utanför Stockhom och får först åka pendeltåg och sen tunnelbana, men på morgonen är det så fullt på tunnelbanan att man ofta inte kommer med tåget trots att det går var fjärde minut.
Jag förstår inte hur de ska ordna så att det fungerar bättre för nu fungerar det riktigt dåligt. Jag skulle vilja påstå att det är fara att åka med tunnelbanan på morgonen åtminstone på röda linjen mot Mörby centrum.

Det beror så klart på att Musikhögskolan, Idrottshögskolan, Försvarshögskolan, Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet ligger utmed samma tunnelbanelinje så jag förstår att problemet är svårlöst, men usch säger jag bara. Jag hoppas att jag får ett jobb där jag inte behöver byta till tunnelbana på centralen.


Melodifestival ikväll

Ikväll blir det melodifestivalen här. Ikväll är det delfinal 3 från Göteborg.
Startfältet är:
Alcazar - Headlines
Crusified Barbara - Heaven or hell
Darin - You´re Out Of My Life
Elin Lanto - Doctor Doctor
Erik Linder - Hur kan jag tro på kärlek?
Getty Domein - Yeba
Johannes Bah Kuhnke  - Tonight
Timotej - Kom

Jag tycker programledarna är helt suveräna. De är jätteduktiga. Mycket bättre än förra året.
Tror det blir lite chips, popcorn och läsk till. "Fredagsmyset" blir till lördagsmys...


Den gångna veckan

Har inte hänt så mycket här. Var hos tandläkaren med Elisabeth i onsdags. Det gick bättre denna gång för nu behöver hon inte komma tillbaka förrän om ett år. Hon fick beröm för att hon borstat tänderna så bra. Var skönt att höra

Har fått kontakt med en gammal kompis Wivi som jag inte har haft mycket kontakt med på flera år. Hon hittade mig på facebook för ett tag sen så vi har börjat skriva till varann och planerar att vi ska träffas om ett tag. Hon har barn i våra små barns ålder.

Jag har börjat skriva på tentan och fortsatt arbeta på min blogg dinastudier.blogg.se
Vill fortsätta göra reklam för den om ni vill veta mer om studier.


Isabella och Filip har som vanligt varit hos dagmamman. De är inte där så långa dagar nu när jag pluggar på distans. De tycker mycket om att leka i snön när vi ska gå hem.
RSS 2.0