Sportlov

Nu har min stora dotter sportlov och Isabella och Filip är lediga idag och imorgon. Jag har pluggat i början av veckan och i går var jag till tandläkaren, usch, gillar inte det. Elisabeth följde med eftersom hon har sportlov. Kul i alla fall att hon och jag fick umgås lite då.
När vi skulle åka dit strulade det med bussen till pendeltåget som ofta händer här. Bussen var mycket försenad så den kom till vår busshållplats när tåget skulle gå fastän bussen ska passa in tåget..Ja, ja, hur som helst sen på vägen till stationen hade på ett ställe nära stationen snöröjarna plogat så dåligt så att bussen som kom från stationen inte kunde möta vår buss. Den andra bussen fick backa tillbaks till stationen. Alltså, vet inte vad jag ska säga om kollektivtrafiken i år. Jag hoppas de lär av sina misstag.
Idag ska vi dock åka till min mamma och hälsa på med bil som tur är. Tänkte först åka kollektivt för små barnen gillar att åka det, men insåg sen att varför ska vi göra det så mycket krångligare nu när inte tågen och bussarna går som de ska. Det är nog jobbigt om man är vuxen.


RSS 2.0